Bathing Desegregation

Zoot Suit Riot

Dags för ett nytt hus?

Ja det är kul att kunna planera och få inreda lite nytt och då är det kul att kunna få göra det med ett helt hus, ja det skulle jag tycka. Om man bara fick gå loss och köpa det som man vill och göra det så fint som man vill. Då är det ju en dröm, och att sen få göra det i ett annat land som i Spanien skulle verklige vara så otroligt kul. Ja det finns mycket kul som man skulle vilja göra och som man gärna gör när man har ett intresse.

Kul att få ska sitt egna hem

Ja det är ju underbart om man skulle kunna köpa hus i spanien och att sen få inreda det precis som man vill. Ja det är något som skulle vara jättekul och så inspirerande. Det finns så många bra sidor som man kan kolla på om man vill få lite inspiration till hur man kan göra det och att sen att kunna förverkliga det. Det är nog det som många drömmer om och som är kul att kunna göra någon gång.
Ja det finns ju så många varianter på saker som man skulle kunna göra och som gör ett hem så mysigt. Och det gör det ju ännu finare när man är i ett annat land och ett som Spanien som är så varmt och skönt. Då blir det extra fint och något som man verkligen längtar efter att åka till. Så det är ju underbart att kunna få förverkliga en sidan design dröm. Och det är ju något som man kan göra om man köper sig ett hus i Spanien.
Så det vore något att göra när man får möjlighet till det. Och sen hitta en massor med inspiration till sitt nya hus det är ju också något som vore en dröm.